Főoldal | Strandok | | Korcsolyázás | Bicikliút | | Időjárás | Fotógaléria | Sajtó | Üzenő

Hírlevél | | Nyomtatás Nyomtatás | Mentés Mentés | Küldés Küldés

Strandosztályozás Fürdési szabályok Szabadstrandok Viharjelzés - SOS Fürdés kutyával Pancsolós strandok

. Szabadstrandok a Balatonnál - csak két kattintás kell hozzá!
2014. július 23. vízhőfok 24 C, vízszint 115 cm, átlagmélység 363 cm
 
Tanácsok hőségriadók, UV riasztások idejére 

BalatonfűzfőBalatonakarattyaBalatonalmádiAlsóörsSiófokCsopakBalatonkeneseBalatonfüredBalatonvilágosTihanyZamárdiÖrvényesBalatonfenyvesBalatonudvariFonyódBalatonakaliBalatonboglárZánkaBadacsonyBalatonlelleSzigligetBalatonedericsBalatonszemesBalatonöszödBalatonszárszóBadacsonytomajBalatonföldvárSzántódBalatonmáriafürdőZalakarosKis-BalatonHévízBalatonberényBalatoni Turisztikai SzolgálatKeszthelyVonyarcvashegyBalatongyörökGyenesdiásPálköveBadacsonytördemicÁbrahámhegyRévfülöpBalatonszepezd

Az innen nyíló oldalakon a balatoni strandokról találsz információt, ha a térkép megfelelő pontjára, a baloldali menüre, vagy a jobboldali felső menüre kattintasz. A strandokat településenként, önálló oldalakon mutatjuk be.  A kiépített szabadstrandok  mellett bemutatunk olyan partszakaszokat is, amelyeket nem jelöltek ki fürdésre, de a Balatonnál érvényes fürdési szabályok szerint szabadon lehet ezeket is használni. Olvashatsz a kutyák fürdésével, a viharjelzéssel kapcsolatos tudnivalókról, a saját strandminősítő rendszerünkről.
A szabadstranoknál igyekszünk, hogy a többségük részletes információkkal, képekkel szerepeljen. A fizetős strandok közül azokról adunk részletes információt, amelyek támogatják az oldal működését.
Mindent elkövetünk, hogy az adatok frissek legyenek, de így is előfordulhat téves, vagy éppen már elavult információ szerepel valamilyen oldalon. Örülnénk, ha segítenétek a javításukban.


Ajánlott fizetős strandok - amelyek támogatják az oldalt

Balatonfüred Esterházy strand 

Balatonfüred Kisfaludy strand 

Keszthely Városi strand 

Keszthely Helikon strand

Keszthely Helikon strand

Alsóörs községi strand

Alsóörs Községi strand 

Balatonberény községi strand

Balatonberény Községi strand

Balatonakali Községi strand 

Balatongyöröki Községi strand

Balatongyöröki községi strand 

Balatonudvari strandbejárat

Balatonudvari Községi és Fövenyesi strand 

Balatonlelle Napfény strand

Balatonlelle Napfénystrand és élményfürdő 

Révfülöp Császtai strand Balaton csúszda

Révfülöp - Császtai és Szigeti strand 

Zánkai Községi strand 

 

 

 

  Balatoni szabadstrandok

Balatonakarattya Gumirádli szabadstrand   Balatonberény   Balatonboglár Platán strand  Balatonfenyves Szabadstrandok  Balatonföldvár Keleti szabadstrand    Balatonföldvár Központi szabadstrand  Balatonföldvár Nyugati szabadstrand      Balatonkenese Alsóréti szabadstrand    Balatonmáriafürdő Szabadstrandok   Balatonőszöd Községi szabadstrand      Balatonszárszó Központi szabadstrand    Balatonszemes Berzsenyi utcai szabadstrand     Balatonvilágos Községi  szabadstrand   Fonyód Sándortelepi, Árpád-parti és más szabadstrandok   Fonyód Városi - Tungsram szabadstrand Fonyód-bélatelepi szabadstrand   Keszthely Déli szabadstrand  Örvényes Vadkacsa szabadstrand   Siófok Aranyparti szabadstrand    Siófok - Szabadstrand a pesti vonathoz - Aranypart    Siófok-Balatonszabadi szabadstrand  Siófok Újhelyi és Ezüstparti szabadstrandok   Szántód Rigó utcai szabadstrand   Szántód Beach Party szabadstrand     Tihany Gödrösi szabadstrand   Tihany Somosi szabadstrand     Zamárdi - Bácskai utcai szabadstrand    Zamárdi - Gyöngyvirág és Pipacs utcai szabadstrand     Zamárdi - Jegenye téri szabadstrand     Zamárdi - Keszeg utcai szabadstrand    Zamárdi - Kiss Ernő utcai szabadstrand     Zamárdi - Klapka utcai szabadstrand    Zamárdi - T-Beach szabadstrand     Zánka Úttörőváros strandja   

Az összes balatoni fizetős strand - egyesek csak részleges információval

Ábrahámhegyi strand     Alsóörs községi strand     Badacsonyi strand   Badacsonytomaj városi strand
 Balatonakali strand   Balatonakarattya Bezerédj strand   Balatonakarattya Bercsényi strand  Balatonakarattya Lidó strand   Balatonalmádi Ramada Balaton Hotel strandja    Balatonalmádi Wesselényi strand   Balatonalmádi Budatavai strand   Balatonalmádi Káptalanfüredi strand     Balatonberény Községi strand     Balatonederics strand   Balatonfüred Brázay strand   Balatonfüred Esterházy strand   Balatonfüred Kisfaludy strand  Balatonfűzfő Fövenystrand  Balatonfűzfő Tobruki strand   Balatongyörök Községi strand   Balatonkenese Vak Bottyán  Balatonlelle Napfénystrand és élményfürdő  Balatonmáriafürdő Központi strand  Balatonszepezd Központi strand és  Viriuszi strand   Balatonszepezd Szepezdfürdői Ifjúsági strand  Balatonudvari Községi és Fövenyesi strand   Balatonvilágos Club Aliga strandja     Balatonvilágos Községi strandok  Csopaki strand   Gyenesdiás Diási strand   Gyenesdiás Alsógyenesi strand    Keszthely Városi strand  Keszthely Helikon strand    Keszthely Libás strand   Pálköve Önkormányzati strand   Révfülöp Szigeti strand  Révfülöp Császtai strand   Siófok Nagystrand   Siófok Sóstói strand   Szigliget Községi strand     Tihany Hajóállomási strand   Tihany Sajkodi strand  Tihany Yacht kikötői strand      Vonyarcvashegy Lidó strand    Zánka Községi strand 

Tanácsok hőségriadók, UV riasztások idejére 

Az oldalt a Balatoni Turisztikai Szolgálat működteti - Médiaajánlat
© 1998-2014 BTSZ - Minden jog fenntartva 
Portálunk 2006 óta használhatja a Balaton Régió Ajánlásával címet
Partnereink     Linkcsere   - Sajtószemle - rólunk írták 


 
HOZZÁSZÓLÁSOK - A Balatontipp saját üzenője. Az oldal értékrendjéhez, tartalmához nem illő hozzászólásokat töröljük. Különleges eseteket leszámítva csak olyan kérdésekre, kérésekre, véleményekre reagálunk, amelyet az érintett teljes nevét megadva írt be. (Levelet a szerkesztobalatontipp.hu címre küldhettek.) Működési szabályainkról az"Adatkezelési szabályoknál".
Név*
E-mail*
(Az e-mail cím kötelezően # karakterrel kezdődik a gyüjtögető automaták miatt.)
Kód*
Hozzászólás*
 

László András
Vízibicikli kölcsönzőnk van a Balaton déli partján egy fürdésre nem kijelölt helyen, tiltótábla van hogy kutyát behozni tilos a területre, viszont olyan helyen, hogy senki nem veszi észre, ha nem a megfelelő irányból érkezik meg. Állandó vitatkozás van a kutyások és nem kutyások között. Én azt veszem észre hogy a gazdik többsége felelőtlen és mindent megenged a kutyájának. Behozzák a neveletlen többségében zsebkutyákat a zsufolt strandra a többi ember közé amik nem szoktak meg ilyen tömegeket és össze vissza ugatnak, morognak , csaholnak a mellettük elmenő strandolókra. Látom a kutyákon hogy idegesek, zavartak, félősek nem tudnak mit kezdeni magukkal. Nem egyszer fordult elő hogy egy békésnek tűnő üldögélő, fekvő kutya rátámadt egy mellette elhaladó emberre vagy egy gyermekre aki meg akarta simogatni. A tulajdonosok azon kívül hogy rászóltak a kutyákra mintha misem történt volna folytatták tovább a strandolást,egyik esetben sem vették a lapot , hogy ez így nem lesz jó. Két éve a partszakaszon sétáltató kutyatulajdonos kis zsebvérebe felkapta az egyik fürdőző topját és elkezdte vadul rázni mintha szét akarta volna tépni, miközben próbálták kiszedni a szájából a pátja eltépődött, a tulajdonosok visszarakták a toppot, majd elviharzottak sűrű röhögés közepette. Semmi bajom a kutyásokkal de amig ilyen dolgok előfordulnak addig inkább ne vigyék strandolók közé a kutyáikat.
2014-06-10 08:18:00


Libor Lajosné
Ujfounlandi kutyámmal, mentem a Tihanyi tóhoz fürödni, ajánlották, sajnos sehol nem lehet bevinni a kutyákat. A dolgukat, sem végzik a kutyák a vízben, mint az emberek.. Én, ilyen koszos, mocsaras vízbe, nem viszem be kutyám. Szomorú, hogy egy polgármesternek sem jut eszébe egy kutya strand, bevétel, munkahely stb. Biztos vagyok, sokan vennék igénybe, és elég nagy a Balaton, hogy lehetne helyet erre kijelölni. Szép, tiszta strandot, éttermet stb. Köszönöm, örülnék véleményeknek.
2014-06-07 21:21:00


a szerkesztő
Ezek az ügyek többnyire nincsenek szabályozva. Nézze meg, mi van kiírva az adott hely használatáról szóló táblára - ha van ilyen. Ha esetleg tiltják is, az sem biztos, hogy van olyan jogalapjuk, amivel ezt megtehetnék. A rendőrök általában tudják, hogy mit szabad és mit nem számon kérniük. A közterület-felügyelőknél néha mást tapasztalok.
Mindenképpen Önnek kell dönteni, hogy mit csinál.
Győrffy Árpád
2013-08-14 11:56:00


kondànè svébis ilona
Az lenne a kérdésem,hogy Zamàrdi környékén valahol lehet-e vadkempingezni?
2013-08-08 13:38:00


Uzsonna13
Kedves Kutyások!
A Velencei tó partján /a kikötőnél, Gárdonyban/ találtunk olyan helyet, ahol kutyussal is fürödhetünk.
Probléma csak az, hogy a kutyás társaim is odahozták és a kutyagumit ott hagyták.
Miről is beszélünk?
Talán a kutyások is tehetnek róla, hogy így kiközösítettek bennünket.
2013-08-03 00:31:00


a szerkesztő
Heló
Gyakorlatilag csak a zánkai úttörőváros ("Új Nemzedék Központ") strandját tudom ajánlani, bár ott valami nagy rendezvény lesz. Szállást a jobb oldalon látható listából próbálj keresni. Más szállásokkal itt nem foglalkozunk.
Üdv
Győrffy Árpád
2013-07-30 12:41:00


Katona-Zs.Zsuzsa
Sziasztok!

Északi parton hol van szabadstrand ami kisgyerekeknek is való?Esetleg tudtok jó és nem drága szállást aug. 17-20 között?

KÖszönöm

ZS
2013-07-30 12:36:00


a szerkesztő
Tisztelt Rihmer Dávid!
Én csak annyit tettem, hogy megírtam, milyen szabályok alapján lehet, nem lehet a kutyákat a Balatonban fürdetni. Javaslom, tegyen Ön is valamit, keressen megfelelő helyeket, aztán írja meg ide, vagy máshová. Ettől mindannyiunknak jobb kedve lesz.
Üdvözlettel
Győrffy Árpád
2013-07-24 15:39:00


Rihmer Dávid
Tisztelt Szerkesztő!

Nagy kedvvel kezdtem olvasni a cikket aztán a végére lelohadt a lelkesedésem, ilyen cikk sok van ahol leírják hogyan működik a kutya ember fürdőzési kapcsolat, de semmivel nem lettem okosabb.
Szeretnénk a párommal és a kedvencünkkel elmenni nyaralni víz mellé ahol "EGYÜTT" fürödhetünk nyílván part mellett és nem hajóval, csónakkal. Na ilyen helyet nem javasolnak. A Tihanyit ismerem ott csak kutya fürödhet, a másik a fénykép alapján egy pocsolya. Igazi kutyás fürdőhely megtalálásában való segítséget nagyon megköszönném!

Üdv/ Rihmer Dávid
2013-07-24 14:02:00


Geiszt Zsuzsa
Sziasztok!
Én nem értem, hogy a Balaton körül vannak kempingek, ahová lehet kutyával menni, ugyanakkor a kutyák fürdetéséhez nem biztosítanak lehetőséget a tóban. Pedig a nagy kánikulában nem csak a gazdinak, de a kutyusnak is jól esne egy kis hűsítő fürdőzés.Szerintem a kempingek mellett le lehetne választani akár fizetős fürdőhelyet is, így a kutyák nem zavarnák a nem kutyásokat, a kutyások pedig fürdethetnék a kutyájukat.Egyébként szerintem aki nyaralni viszi a kutyáját, biztos ápolja is. Egy ápolt kutya pedig semmivel nem fertőzőbb vagy visszataszítóbb, mint egy ápolatlan ember.
2013-07-11 09:30:00


Szarka
Több helyről érdekes a dolog.Nyaralni mi általában több kutyával szoktunk.Házat bérelünk medencés megoldással,mivel Balatonra már régóta nem lehet menni kedvenceinkkel.Elhiszem ,hogy másokat zavar,ha a kutya bemegy a vízbe,de nem igazán értem,hogy a parton mért zavarna akárkit is.Másrészről szerintem méret alapján meg lehetne szabni,hiszen én sem ücsörögnék a parton nyugodtan ,hogyha míg a kis mopszomat tartom az ölemben pár német dog vagy egyéb nagyobb kutya rohangálna mellettünk.
2013-04-30 12:11:00


a szerkesztő
Kedves Nóra!
Talán hétfő reggelig eljutok ehhez is. Persze, nem ártana szombaton vagy vasárnap egy emailes figyelmeztetés. :)
Szép időt!
Győrffy Árpád
2013-04-24 09:11:00


a szerkesztő
Kedves Katalin?
Melyikre?
Üdv
Győrffy Árpád
2013-04-20 20:06:00


horvath katalin
sziasztok. ki tugya meg mondani. nyari. belepoket srandra. koszi fontos.
2013-04-20 16:36:00


Rineweld Erika
Sajnos épp az Ivacsi tó kapcsán szembesültünk hogy már nem lehet ott fürdeni se kutyával se nélküle. Horgásztónak minősítették és bírságolják azt aki belemegy a vízbe. Pedig régen egy nagyon népszerű strand volt. A kutyások az egyik felét foglalták el , a lankás részen pedig a kutya nélküliek pancsoltak. Nádas választotta el így a kutyás én nem kutyás tábort. Nem értem miért kellenek ezek a szabályozások. Ott ahol nincs hivatalos strand miért nem lehet fürdeni. Ha az egy szabad tó? A horgásztavaknak is megérné ha a tó egy részét nyárra strandnak nyilvánítanák és mondjuk minimális belépőt szednének.
A kutyákkal való fürdés problémásabb hiszen vannak kutyák akik dominánsak és jelölgetik a területet, mások összeverekedhetnek. Így ha valaha létezni fog egy kutyás strand kellően tágasnak kell majd lennie.
Ha valahol indul ezért egy kampány én szívesen részt vennék benne. 06 27 361 198

2012-08-12 17:00:00


Acka
Szerintem is gáz, hogy már majdnem az összes európai országban lehet szerintem kutyát fürdetni csak itt nem!!!! Ja, és Molnár Csillának üzenem, hogy szerintem kéne csinálni egy honlapot amin jelentkezni lehet vagy valami!!!! Kéne nyitni egy olyan strandot ahova mondjuk csak kutyával (vagy más állattal) lehet bemenni! Valami kutyátlanok kíméljenek vagy nem tom!
2012-06-24 11:20:00


a szerkesztő
SZÉP-kártya elfogadásról kérdezőknek nem tudok válaszolni. Pillanatnyilag nincs ilyen információm.
Győrffy Árpád
2012-06-20 12:26:00


a szerkesztő
Az elmúlt napokban többen állították szembe a kutyák és a gyerekek balatoni strandolását. Ezen az oldalon sem a kutyákat vagy kutyásokat, sem a gyerekeket vagy gyerekes családokat nem lehet alapból bántani. A hozzászólásokat törlöm. Akiknek ilyen gondja van magával, keressen más oldalt vágyainak kiélésére.
Győrffy Árpád
2012-06-20 12:19:00


Oláh Mária
Amikor elutaznék Balatonszéplakra pár napra és vinni akarom a kutyám mik a szállás lehetőségek ? és hol van lehetőség a kutya fürdőzésére is ?
2012-05-15 17:38:00


Villányi Gábor
Részemről teljesen egyetértek a kutyák strandokról való kitiltásával, persze megértem a kutyások szempontjait is. Nekem volt kutyám és vagy folyóparthoz vagy bányatóhoz mentünk. (sőt a velencei tónál is pancsoltunk egyszer este.) A Balatonon is biztos vannak csendesebb helyek és ott már nem a strandolókat, maximum a horgászokat zavarja a kutya.
Ezen a honlapon lehet találni csendesebb bányatavakat akár kutyafürdetésre is.
www.strandlap.5mp.eu

2012-04-02 18:36:00


Nagy Zoltán
Kutyával érdemes a Délegyházi tavakat felkeresni, közel van BP-hez, és örömmel fogadják a kutyákat is.
2012-03-31 10:33:00


Nagy Zoltán
Kutyával érdemes Délegyházát felkeresni, a délegyházi strandon szívesen látják őket.
2012-03-31 10:32:00


a szerkesztő
Velvet Clown Kennelnek és más kutyásoknak.
Ha ezeket a hozzászólásokat a Fürdés kutyával oldal üzenőjébe írják, akkor később is elolvashatják azok, akiket érint. (Az oldal a lap tetején lévő 3. menüsorból érhető el egyetlen kattintással.)
Ott részletesen lehet olvasni a kutyák fürdésével kapcsolatos szabályokról, így arról is, hogy mindenütt szabad, hol nem tilos. Meg arról is, hol tilos.
Azt is már régen megírtam, sőt fotóval is illusztráltam, hogy Györökön már nem lehet kutyát fürdetni egy korábban szabad használatú öbölben. Sajnos az is lehet, hogy az önkormányzati tiltás elrendelésében nekünk is szerepünk volt azzal, hogy korábban itt ajánlottuk a helyet a kutyásoknak.
Egyébként semmi jóról nem tudok beszámolni. Az elmúlt években egyetlen olyan polgármesterrel sem találkoztam a Balatonnál, aki hajlandó lett volna végiggondolni, hogy milyen nagy jelentőségű lépés lenne egy kutyás strand hivatalos kijelölése.
Amíg ez így van, nincs más lehetőség, mint a szabad területek csendes keresése és a reménykedés.
Üdv
Győrffy Árpád
2011-08-19 12:40:00


Velvet Clown Kennel
Balatongyörökön NINCS már olyan strand, ahol kutyust lehet fürdetni, kb 1 éve megszűnt. Déli parton viszont VANNAK helyek ahol meg lehet közelíteni a vizet...!!!!!!!!
2011-08-19 11:17:00


a szerkesztő
Kedves Ágota!
Gondolom, a pancsolós strandokra gondol. Az összeállítás alján olvasható, hogy "Az oldalon a pancsolóval kialakított szabadstrandokat és az információs tevékenységünket valamilyen formában támogató más strandokat gyűjtöttük össze"
Az ábrahámhegyi strand azért nem szerepel a kiemelésben, mert a fenti lehetőségek egyike sem illik rá. A strandot bemutató oldalon természetesen olvasható, hogy a gyerekeknek lidós (pancsolós) részt alakítottak ki, sőt fotó is látható róla.
Üdvözlettel
Győrffy Árpád
2011-08-17 15:57:00


Kovács Ágota
Érdemes lenne belevenni a válogatásba az ábrahámhegyi strandot is, mi ott nyaraltunk tavaly, és kicsi de jó pancsolós rész volt kialakítva a gyerekeknek.
Ágota
2011-08-17 15:38:00


Lilla
Én már kb 2 órája böngészem a netet, hogy megtudjam, bevihetem e bizonyos strandra a rám bízott kiskutyát, ugyanis mivel jó az iő, nem itthon akarok ülni. De ahogy a hozzászólásokat olvasom, szerintem felesleges tovább kutatnom, ugyis nem a válasz. Amúgy érdekes, mert ez a kutya szobatiszta, normális és tud viselkedni. Ez sok emberre nem mondhtaó el. Mert hiába mondja valaki, a kutya ilyen meg olyan, ide meg oda vizel, hát az milyen mikor az anyuka azt utcan lévő bokornál pisilteti meg a kisgyereket??? Hát majdnem dobtam egy hátast! Vagy a strandon mindenhonnan gyereküvöltést hallani? Legalább a kutya elfekszik és csendben van. Meg aztán az emberi viselkdés nem ismer határokat, szóval semmivel sem lenne rosszabb, ha lehetne kutyikat is bevinni a balatoni strandokra.
2011-08-16 12:35:00


Csura
Én is a kutyások érdekében szeretnék szólni. Rövidszőrű magyar vizslám van, aki imádja a vizet. Tapasztalatom szerint - összel a medence leengedése előtt, mikor mi már nem használjuk a hűvös idő miatt - a kutya nem piszkít a medencébe, hanem kijön, nyüszit ha szüksége van. (Mielőtt bárki kiakadna, a medencét minden tavasszal használat előtt fertőtlenítjük)
Ugyanez nem mondható el az emberről. aki még a nyílvános strandok medencéjébe is belevizel.
Gondolom a Balaton vizében -strandon --nemcsak én találkoztam úszó emberi ürülékkel.
Nem egyszer láttam, hogy a Balatonba vérző fekélyes lábbal mennek fürödni. Az nem veszélyes az emberi társadalomra?
A kutya soha nem piszkitana a vízbe. A víz az egyik lételeme. Láttatok már kutyát vízben labdázni? Önfeledten játszik, öröm nézni.
Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki javasolja, hogy legyenek kutyás strandok. Örömmel vinném oda a vizslámat.
Köszönöm, hogy elolvastátok véleméyem,
2011-08-01 09:27:00


Kiss Piroska
Idén is több cikk, riport szólt arról, hogy Balaton vagy Horvátország. Hát a kutystrandok is Horvátorság mellett szólnak. Mi most jöttűnk haza, kutyával nyaraltunk. Az üdülőtelepen rengeteg kutya volt. Volt kijelölt kutyastrand, kutyazuhany, de a nagy strandon sem szólt senki az ott heverésző, nem fürdő kis testű kutyusokra. Egy másik helyen, szállodában, az étterem nyitott teraszán is ott ültek a kutyák, a kempinggel közös strandján pedig kijelölt partszakasz, ahol elhetett fürdeni embernek és kutyának is. A parton kutyazacskók kirakva. Egyre több itthon is a kutyatartó, talán az idegenforgalommal foglalkozóknak is kellen rájuk gondolni, lehet hogy Nekik is megérné.
2011-07-27 09:53:00


Dió
Sziasztok! Mi vasárnap értünk haza a balatoni bringatúráról ahová vittük a lassan 9 hónapos Golden Retrieverünket is (kutyautánfutóban biciklihez erősítve). Aggódtunk, hogy fogjuk megoldani Dióval az egészet de szerencsére nagyon pozitívan csalódtunk. A kempingekben (Balatonboglár, Badacsonytomaj, Balatonalmádi) szívesen láttak minket, az más kérdés, hogy miért kellett majdnem 1.000 Ft-ot fizetnünk utána. Szabadstrandokra (Fövenyes, Balatonvilágos - Roham strand) is bevittük, annak ellenére, hogy ki volt téve a kutya tilos tábla, de azon felbuzdulva hogy szinte mindenhol voltak kutyusok mi is is megpróbáltuk. Eldugott kis lejáróknál pedig fürdetni is lehetett. Ami lényeg, hogy a kutyád legyen jól nevelt, ha kell legyen pórázon és mindig takarítsd el egyből ha odapiszkolt valahova.
2011-07-19 11:51:00


Dömölki Csaba
Kedves Kutyabarátok!
én több helyet is ismerek a balatonon, ahol lehet fürdetni (bár lehet, hogy nem szabad - tiltást nem láttunk)
a tihanyi félsziget elején: kordináták 46.924524,17.867337
ill. Fonyód és Boglár között kordínáták 46.76772,17.616448:
2011-07-14 16:51:00


Kengyel Ágnes
Üdvözlet mindenkinek!
Én is hasonló problémával küzdök mint a többiek. Két kutyánk van és sajnos mikor nagy meleg van kénytelenek vagyunk itthon ülni, mert nincs egy olyan hely ahova kutyákat is belehetne vinni. Szerintem nem lenne rossz üzlet egy olyan strandot nyitni ahol a kutyákat is szívesen látják még ha többe is kerülne a belépő. A Balatonhoz is szívesen leugranánk hétvégente, de egyszerűen nem tudunk a kutyáktól menni. Egész napra a lakásba sem zárhatom be őket, de a kinti hőséget sem bírnák - főleg az idősebbik.
Nem igazán értem ezt az országot. Itt mindenkit diszkriminálnak: a romákat, melegeket, zsidókat, állatbarátokat. Végül is ki a maradék?
Üdv.
2011-07-09 17:51:00


Simon Nikoletta
Sziasztok én azt szeretném megtudni hogy sátorozni kb:2napra lehet itt??!!
2011-07-09 13:36:00


Lucy
Jó sokáig beleovasgattam a válaszokba, és nagyjából megkaptam, amit akartam. Sokan mások is egyetértenek azzal, kellenek kutyás fürdőhelyek!
Azt már tudjuk, mit nem tehetünk, így kérdésem a következő:
Mit tehetnéknk azért, hogy létrehozzanak kijelölt kutyás fürdőhelyeket is a Balatonparton? Hogy a kutyás embereknek, és kutyáiknak is legyenek lehetőségeik, még ha korlátozásokkal is? Mikor érhetnénk el ezügyben valamit is? Hol kéne kampányolni ezért? Állatvédőkkel összefogva esetleg?
Kérem, aki tud rá megoldást, az válaszoljon! Kíváncsian várom!
2011-06-23 12:36:00


manka
Nagyon érdekes volt a tavalyi tapasztalatom, igaz ez nem Balatonon, hanem a Tisza tónál. A szabad strandról elzavartak a kutyával, majd átmentünk Kiskörére, ahol a kerített strandon kutyabelépőjegyet lehetett vásárolni, és akkor már nem is volt érdekes, hogy kutyával vagyunk... Tanulságos volt..
2011-06-21 17:59:00


Köppel Alexandra
Nem értek egyet Kiss Péter állításával miszerint a kutyák megbízhatatlanok!
Nyílván ha egy kutya nem úgy van nevelve és nincsenek határok húzva akkor engedetlen., de ez nem jelenthető ki minden kutyára!
Az igényességről meg annyit hogy nem a kutyáktól kellene undorodni, mert elég sok olyan van aki bele had ne mondjam micsinál a balatonba!
Őket kellene kitiltani, nem pedig az állatok ellen lenni!
2011-06-21 13:54:00


Nagy Attila
Az a baj, hogy ebben az országban sok ennél fontosabb sem működik normálisan a sok korlátolt, irigy, stb... ember miatt. Ez magyar sajátosság. Azt nem értem, hogy még üzletet sem lát senki abban, hogy üzemeltessen kutyás strandot v. akármit???

Üdv,
Attila
2011-06-19 14:51:00


  

Ábrahámhegy
Alsóörs
Badacsony
Badacsonytomaj
Balatonakali
Balatonakarattya
Balatonalmádi
Balatonberény
Balatonboglár
Balatonederics
Balatonfenyves
Balatonföldvár
Balatonfüred
Balatonfűzfő
Balatongyörök
Balatonkenese
Balatonlelle
Balatonmáriaf
Balatonőszöd
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonszepezd
Balatonudvari
Balatonvilágos
Csopak
Fonyód
Gyenesdiás
Keszthely
Örvényes
Pálköve
Révfülöp
Siófok
Szántód
Szigliget
Tihany
Vonyarcvashegy
Zamárdi
Zánka
Médiaajánlat