Gyenesdiás – I.Bio-Gasztro Hét a Zöldházban – 2015.09.28-10.04.

Gyenesdiáson – I.Bio-Gasztro Hét a Zöldházban – 2015.09.28-10.04. 




Az első alkalommal megszervezett hét során igyekszünk bemutatni a hazai bio termelők-feldolgozók széles választékát a lakosság és a vendéglátóipar számára.


A beszerzési lehetőségekhez igazodva a ZÖLDHÁZ saját termékein kívül a  hét minden napján más-más hazai alapanyagok bemutatója, kóstolója és vásárlása lesz biztosítva.
Amennyiben a Partnereink meg tudják oldani, úgy személyesen is képviselni fogják termékeiket,és igény esetén  lehetőség lesz  a folyamatos ellátás megbeszélésére is.
Bíró Sándor gyenesdiási biokertész termékeinek vásárlási lehetősége a hét minden napján,kertészetének látogatása egyeztetett időpontokban.


 



Szeptember 28. Hétfő
Hazai friss és feldolgozott,vákuumcsomagolt  BIO húskészítmények ( Hubai Kft, Virágoskút Kft;)


Szeptember 29.Kedd:
ZÖLDHÁZ saját BIO termékeinek bemutatása a családi étkeztetéshez,szállásadók részére (szendvicskrémek,pástétomok, tönköly édes-sós ropogósok ) kóstolója, kedvezményes vására.


Szeptember 30.Szerda
Hortobágyi Halnap
10 órától.   Hortobágyi friss és feldolgozott BIO  halak bemutatója,és vásárlási lehetősége
12 órától Hortobágyi halászlé bográcsból merítve
Halfüstölés: busa 12 órától, amur 15 órától
A frissen füstölt halak, megfelelő köret választása után a helyszínen fogyaszthatók
 
Október 01.Csütörtök :  
15.30 Előadás:Hazai BIO termelés,ellenőrzés,kereskedelmi kínálat Bio   termékek a vendéglátásban –  Előadó : Dr. Roszík Péter , c. egyetemi docens, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ügyvezetője – Helyszín: Gyenesdiás Önkormányzat Konferencia terme


ZÖLDHÁZ: Hazai BIO gyümölcslevek bemutatója, kóstolója családok és vendéglátóegységek részére, , kedvezménye vására (Bio Berta Kft ; Hámori BIOFAKTÚRA; Horváth László ev., Konczili Anna )


Október 02.Péntek
11 órától: Rövid előadás ZÖLDHÁZ reform-BIO vákuumcsomagolt készételek a készítésről,  felhasználási lehetőségeéról a családi és vendéglátóipari étkeztetésben
ALAKOR Bio búzasör kóstolója, kedvezményes vására


Október 03.Szombat
10 órától:      A Dobosi Pincészet BIO borainak kóstolója és kedvezményes vásárlási lehetősége.
12 órától:     Bográcsos és grillételek vegetáriánusoknak, húsevőknek


Ide kattintva feliratkozhat heti hírlevelünkre, ha értesülni akar új cikkeinkről





A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Cookie szabályzat Őszintén szólva mi sem vagyunk szerelmesek a Cookie-ba, mert nem szeretjük, ha olyan dolgokat alkalmaznak velünk kapcsolatban, amivel nem vagyunk teljesen tisztába. De egyszerűen nem tudunk mit tenni ellene, ha működtetni akarjuk az oldalunkat, mert az általunk használt szoftverek, segítő alkalmazások erre épülnek. Néhány ilyen, általunk használt Cookie az egyes szolgáltatások működéséhez nélkülözhetetlen, vannak, amelyek információt, statisztikát gyűjtenek a weboldal használatáról, adatokat elemeznek, hogy segítsenek számunkra, vagy az oldalunk működését segítő, biztosító partnereink számára megérteni, az emberek hogyan használják az online szolgáltatásokat, hogy fejleszthessük azokat. A Cookie-k közül egyesek átmenetileg működnek, és a böngésző bezárása után eltűnnek, de tartósak is megtalálhatók köztük, amelyek a számítógépeden tárolódnak. Ha látogatása során Ön mellőzi a Cookie-k használatát, tudnia kell, hogy a oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ha a számítógépén már megtalálható Cookie-k közül szeretne törölni, kattintson a böngészőben található "Súgó" menüpontra és kövesse a böngésző szolgáltatójának utasításait! Még többet megtudhat a Cookie-król, azok törléséről és irányításáról a www.aboutcookies.org weboldalon!

Bezár